Chceš spřátelit tak napiš tady


Hodnocení blogů aneb nech si ohodnotit blog

26. května 2010 v 19:09 |  Hodnocení blogů
Rozhodla jsem se, že budu hodnotit blogy. Takže kdo chcete ohodnotit blog, tak pište do komentářů ;-)
Hodnocení se bude skládat z:
  • První dojem
  • Desing
  • Vzhled blogu
  • Rubriky
  • Články
  • Celkový dojem
Za každou položku je max 10 bodů (celkem můžeš získat 60 bodů)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 welcome-bibi welcome-bibi | Web | 26. května 2010 v 19:13 | Reagovat

ohodnotis mi blog?

2 B@rushk@ B@rushk@ | E-mail | Web | 26. května 2010 v 19:17 | Reagovat

Ahoj, si proti týrání zvířátek? Jestli ano tak se přihlas tu: http://okvzp.blog.cz/ a pomůžeš tím na jejich ochranu! Děkuji já i zvířátka

3 ☆Miss.Lien★ ☆Miss.Lien★ | Web | 26. května 2010 v 19:19 | Reagovat

jo tak já chci ;)

4 Tinka- Aff Tinka- Aff | Web | 26. května 2010 v 19:32 | Reagovat

Dík za hlas.

Inak aj ja sa hlásim, tkz v pohode mi ohodnoť blog.

5 Anusqa Anusqa | Web | 26. května 2010 v 20:36 | Reagovat

ohodnotis aj mne??

6 $tar$-Girl$ $tar$-Girl$ | Web | 27. května 2010 v 16:32 | Reagovat

Tk já taky :-)

7 PixinQa°° PixinQa°° | Web | 27. května 2010 v 17:07 | Reagovat

ja chcem:-)

8 Anne Anne | Web | 27. května 2010 v 18:18 | Reagovat

Já tky chcu ohodnotit blog :) pls

9 Anne Anne | Web | 27. května 2010 v 18:19 | Reagovat

já chcu tky ohodnotit blog pls :)

10 Jilyan Jilyan | Web | 28. května 2010 v 13:48 | Reagovat

Ohodnotila bys mi blog?
Díky.

11 Myshella Knight/Affs Myshella Knight/Affs | Web | 28. května 2010 v 15:10 | Reagovat

Aj ja chcem.. :)

12 ban-upirske-denniky ban-upirske-denniky | Web | 28. května 2010 v 23:52 | Reagovat

ja chém aby si mi ohodnotila blog :D:D

13 Nuxee Nuxee | Web | 30. května 2010 v 19:42 | Reagovat

Okomentujes me blog tky?

14 Selene Selene | Web | 31. května 2010 v 15:04 | Reagovat

ahojky...plsky okomentuješ mi blog?

15 Sally Sally | Web | 3. června 2010 v 12:15 | Reagovat

Ahojky ohodnotila by jsi mi blog? :)) Chci vědět jak na to jsem ale mám ho teprve týden :)) až bude ohodnocený písněš mi plsky na blog?? :) papa :)

16 Xavier Fender Xavier Fender | Web | 10. června 2010 v 22:01 | Reagovat

Hm.. nevim, jestli bych se ti sem měl zapojitt, protože ten design, co tam mám vlastně není moje práce, ale kdybys měla náladu, tak se tam dyžtak mrkni a vytkni mi všechno, co se ti nebude líbit... takže všechno :-D

17 Katherine ťa pozýva na svoj blog ! ♥ Katherine ťa pozýva na svoj blog ! ♥ | Web | 11. června 2010 v 15:21 | Reagovat

Ohodnotíš mi blog prosím ?? a ešte pozývam ťa na moj blog !! :D

18 Katherine ťa pozýva na svoj blog ! ♥ Katherine ťa pozýva na svoj blog ! ♥ | Web | 11. června 2010 v 15:21 | Reagovat

[17]: nechceš dessing ??

19 Avatar Cullen Avatar Cullen | Web | 12. června 2010 v 11:57 | Reagovat

Ohodnotíš mi taky prosím blog?

20 Simulka Simulka | Web | 12. července 2010 v 19:51 | Reagovat

ahojik ohodnotiš mi blog prosím :-)

21 kayia kayia | Web | 14. července 2010 v 23:47 | Reagovat

ohodnotíš??=D

22 Jenny&Blair Jenny&Blair | Web | 16. července 2010 v 13:46 | Reagovat

ohodnotíš???

23 Twilightačka♀ Twilightačka♀ | Web | 24. července 2010 v 15:01 | Reagovat

ohodnoť mi ho !;) děkuju

24 hančůle hančůle | Web | 25. července 2010 v 10:47 | Reagovat

ahojky ohodnoťíš mi blog?

25 katka01(tvoje sbénko) katka01(tvoje sbénko) | Web | 27. července 2010 v 12:45 | Reagovat

ohodnotíš mi prosím blog?

26 meester-fan meester-fan | 15. srpna 2010 v 14:04 | Reagovat

ohodnotila by si moj prosim :)

27 meester-fan meester-fan | Web | 15. srpna 2010 v 14:05 | Reagovat

:D

28 Lucíí a Katíí Lucíí a Katíí | Web | 16. srpna 2010 v 11:22 | Reagovat

Ahojky už blog s kamarádkou děláme poměrně dlouho a rádi bysme zjistili jestli se nám aspoň trošku daří .D

29 Paulie Paulie | E-mail | Web | 13. února 2011 v 19:51 | Reagovat

ohodnoť mi prosím blog:-*

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama